In Canada reizen

Canada laat zich op zoveel verschillende manieren ontdekken. Of u nu kiest voor de camper, auto, trein of het land met een groepsreis verkent. Een ding is zeker... Canada stelt u niet teleur!

VIA Rail Canada

De 497 treinen van de nationale spoorwegmaatschappij VIA Rail laten dit land in al zijn uitgestrektheid zien; het 12.500 km tellende spoorwegnetwerk loopt over hoge bergpassen en langs brede rivieren. Laat u meevoeren op een comfortabel avontuur dat zich afspeelt tussen de ruige landschappen rondom Halifax aan de Atlantische Oceaan, via de Rocky Mountains naar het bruisende Vancouver aan de Stille Oceaan. De trein brengt u zelfs naar gebieden die voor andere vervoermiddelen onbereikbaar zijn.

website
Chelsea Eaton Hotel - Toronto

Het Chelsea Hotel is centraal gelegen nabij metro, zakenwijken en winkelgebieden. Met 1590 kamer is het Chelsea één van de grootste hotels in Canada, terwijl het toch zijn persoonlijke vriendelijkheid en uitstekende service bewaart. Alle kamers zijn volledig uitgerust om aan de wensen van de hedendaagse reiziger te voldoen waaronder gratis WiFi. Ook aan families is gedacht; er zijn speciale kinderkamers en het zwembad en speelruimte zal ieder kind aanspreken. Kortom of u Toronto nu zakelijk bezoekt of als citytrip, het Chelsea Hotel is een uitstekende uitvalsbasis.

website
Fraserway RV

Fraserway RV is in 1969 opgericht en vandaag de dag telt de “Adventure Group of Companies” 13 verkooplocaties, een eigen camperfabriek en zijn we al jaren Canada’sgrootste onafhankelijke camperverhuurbedrijf. Met onze 5 verhuurvestigingen dekken we heel Canada af; u kunt ons vinden in Vancouver, Calgary, Halifax, Toronto, Edmonton en Whitehorse. Onze vloot bestaat uit meer dan 1000 campers en u kunt kiezen uit verschillende soorten motorhomes en truck and campers. Zie hiervoor de achterkant van deze folder. Keuzegenoeg! Onze campers zijn maximaal 2 modeljaren oud.

website
CanaDream

CanaDream promoot Canada en de mogelijkheid tot “Ontdek Canada op eigen tempo” al reizend in een op maat gebouwde kwaliteitscamper. In het Westen van Canada hebben wij locaties in Calgary, Edmonton, Vancouver en Whitehorse terwijl u ons in Oost-Canada vindt in Toronto, Montreal en Halifax. U kunt uw camper halen en inleveren op dezelfde locatie, maar ook gebruikmaken van onze wegbreng-mogelijkheden.

Of u nu reist met uw familie, als vriendengroep of als een stel, CanaDream biedt u waarde voor uw geld en de goede service. We kijken er naar uit om u als onze gast te mogen begroeten.

website